8.11.12

Balettikassi: Pink & Black


Tiistaisin pakkaan aina kahdet treeniasut mukaan. Käyn kolmella tunnilla, ja kun välissä on vielä tunnin tauko en tykkää odotella hikisissä vermeissä. Tuo pinkki Blochin puku on yksi mun lemppareista, se piristää aina. Musta puku on vanha, taitaa olla Gaynor Mindenin mallistoa. Musta hamonen on sekin Blochilta. Musta kasa oikeassa ylälaidassa on H&M:ltä ostettu, eli lyhkäiset shortsit. Sitten on vielä mustat säärystimet. Vaaleanpunaiset legginsit ovat Intermezzon, ostin Piruetista alehintaan. Niissä on kivan persikkainen sävy, ja ovat tosi mukavat päällä. Ja koska rullaan muutenkin aina sukkikset ylös, nämä ovat käytössä helpommat. Tykkään olla kaikissa tossuissa paljain jaloin, tuntuu että saan paremman otteen. Pehmeät tossut ovat Sanshan (Pro 1) ja kovat Blochin Balance Europeanit. Tästä kuvasta puuttuu vielä lämppäriverkkarit (harmaat lökät, sivuissa kelta-valkoiset vauhtiraidat), punainen hihallinen toppi jonka leikkasin vanhasta puvusta ja ylimääräinen ohut musta t-paita. Plus kaikki muut tarvikkeet: pinnit, hiuslakka, vesipullo, sun muut. Tiistain balettikassi on melkoisen pulska!

Silti olis kivaa saada jotain uutta... Toiset pehmeät tossut olen jo tilannut Porsellin verkkokaupasta, tällä kertaa taas Blochin Pump-mallia. Tykkään että istuvat parhaiten mun jalkaan, ja värisävy "ballet pink" on lähempänä ihonsävyä kuin tuo Sanshan vaalea tossu. Sointuvat myös sukkiksiin. Balettipukuja mulla on useampi, mutta haluaisin jotain umpinaisempaa talveksi. Olen myös pikkuhiljaa tykästynyt pitsisiin yksityiskohtiin, vaikka aluksi pidin sitä liian alusvaatemaisena. Silmä näköjään tottuu kaikkeen.


Kuvassa vasemmalla ja keskellä Plumen naisellinen pitsileo, ja oikealla Wear Moi:n sporttinen, vetskarilla varustettu puku.

Mites teillä? Onko uusia treenivarusteita tilauksessa tai toivomuslistalla?

11 comments:

  1. Eilen lähti mulla just tilaukseen Dancedirectilta pitkä- ja rusettihihainen Blochin balettipuku sekä Pro Elastic pehmeet tossut:) Odotan innolla!

    ReplyDelete
  2. Oliks se tämä puku?
    http://www.dancedirect.com/uk/Products/Ballet/L6106/ballet-long-sleeve-leotard/

    Siinä on todella hyvin erikoiset hihat - eikä varmaan tule liian kylmä/kuuma :)
    Blochilla on muutenkin tosi kauniita pukuja, ja hinta-laatusuhde on kohdallaan. Ja noihin tossuihi ei edes tartte ommella kumppareita kiinni. Näppärää :)

    ReplyDelete
  3. toi pinkki puku on aivan ihana ! mistä oot tilannu/ostanu sen? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pinkki Blochin puku löytyy Dance Direct:ilta. Se on muuten tosi hot pink, ja sitä saa pestä vain samanväristen kanssa - se päästää tosi paljon väriä! Parasta on mieto käsipesu joka treenin jälkeen.

      Delete
  4. Voi kun tuo pinkki puku on i h a n a! :) Tuo kyllä varmasti piristystä tuntiinkin. Ainakin meidän tunneilla suurimmalla osalla on mustia vaatteita ja itseäni ihmetyttää se että tunneilla pidetään lökäreitä, löysiä paitoja, farkkulegginssejä ja jopa kauluspaitoja. Jotenkin tuntuu oudolta koska nuo eivät kuulosta kovinkaan mukavilta treenivaatteilta ja ainakin itselle mukavuus ja joustavuus ovat tärkeimpiä asioita treenivaatteita valitessa.
    Käytätkö muuten säärystimiä koko tunnin vai vain alussa ja pidätkö niitä suorina vai 'rytyssä' nilkoissa? :)
    Blogisi on ihana ja pidän kovasti kirjoituksistasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, pinkki piristää aina :) Mutta on mullakin välillä mustia kausia, siis mitä tulee vaatetukseen. Ja meidän balettiope tykkää pukeutua löysiin (mustiin) treenivaatteisiin, vaiks hänellä on yksi upeimmista tanssijan vartaloista mitä oon ikinä nähnyt. Ehkä sitä ei halua olla koko ajan niin framilla, en tiedä...

      Mutta balettioppilaan (nuori tai vanhempi) kannattaa pukeutua kroppaa myötäileviin vaatteisiin, myös siksi että opettajan on helpompi korjata virheitä ja ohjata kohti parempaa tekniikkaa. Ja jos pukee vaaleanpunaiset sukkikset, näkee lihakset vielä paremmin. Muutenkin, jos ei voi piiloitua löysiin vaatteisiin niin sitä tsemppaa väistämättä enemmän. Olin kerran seuraamassa Nina Ananiashvilin master classia, ja hän kehotti nuoria tanssijoita heti tunnin alussa riisumaan turhat lämppärit.

      Käytän säärystimiä vain tunnin alussa, ja riisun yleensä plié-sarjan tai ekan degagé-sarjan jälkeen. Ei auta pitää mitään 'rytyssä nilkoissa', koska rytyt ovat vain tiellä kun tehdään esim. passé retirét. Mitä vähemmän, sitä mukavampaa treenata. Jos en ujostelisi mun takamusta/reisiä, olisin vain puvussa ja sukkiksissa. Hame on mun kompromissi. :)

      Kiitos mukavasta palautteesta, se ilahdutti kovasti!

      Delete
  5. Ensinnäkin kiitos kivasta blogista, olen lukenut jo jonkin aikaa tätä. Käyn itsekin Footlightilla.

    Tämä postaus (ja muutkin tanssivarusteista koskevat jutut) saa mut aina hinkumaan uusien tanssivarusteiden hankkimista. Olen käynyt parikin kertaa sovittamassa Piruetissa (lounastauolla on hyvää aikaa tällaiseen) balettipukuja ja ne ovat järjestäen liian lyhyitä. Myyjä kyllä mainitsi, että puvun voisi tilata erikseen pidempänä, mutta taidan olla vielä näin alle pari vuotta harrastaneena liian ujo sellaiseen. Toinen ongelma, mikä mulla balettivarusteiden osalta on, että joudun käyttämään tunneilla urheilurintaliivejä, joten en voisi käyttää sellaisia kauniita selästä avonaisia malleja, joita tunneilla näkyy. Onneksi topilla ja trikoilla pärjää tunneilla oikein hyvin, pitää vaan jatkaa muiden varusteiden ihailua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Ollaankohan me oltu ikinä samoilla tunneilla? :)

      Ei tartte ujostella erikoistilauksia - osta itsellesi just sellaiset treenivaatteet mistä tykkäät! Pitkäselkäisiä on muitakin. :) Muuten, kyllä ne urheiluliivit saavat näkyä puvun alta. Voit vaikka hifistellä ja hankkia pinkit liivit niin siitä tulee kivaa kontrastia!

      Pukuja löytyy myös korkealla selällä jolloin urheiluliivit eivät pistä niin silmään, mutta oikeasti sillä ei ole niin väliä. Capeziolla on kans yksi "bra-tek" puku jossa on sisäänrakennettu ja säädettävä liiviosa, sitä kannattaa kokeilla. Ja tuossa ylläolevassa kuvassa on se hihallinen leo, minkä alle saa liivit myös piiloon. Sitä paitsi vasta kun mennään lavalle pitää keksiä joku ratkaisu missä liivit eivät näy.

      Mulla on asiasta myös omakohtaista kokemusta.. Kun palasin tunneille pitkän tauon jälkeen, olin hieman lihonut. Tai no, aika paljonkin - ja se näkyi myös kuppikoossa. Ennen taukoa en koskaan käyttänyt liivejä puvun alle, mutta nyt oli pakko hankkia hypynkestävä "high-impact" haarniska ;) Päälle puin tavallisen ns. tank-mallisen leon, ja joskus viimeistelin vielä napakalla topilla. Noista ajoista olen laihtunut sen verran, että pärjään taas ilman.

      Kokeile erilaisia malleja ja ratkaisuja, niin löydät sen oman tyylisi - jota sitten muut voivat ihailla :)

      Delete
    2. Vinkiksi, että Mirellan puvut ovat selästä vähän pidempiä kuin Blochin. Olen myös pitkäselkäinen, mutta kuitenkin hoikka (vaatekoko S). Blochin L-kokoiset puvut ovat väistämättä liian lyhyitä selästä, mutta Mirellan L koko on passeli! Ja joudun myös käyttämään (urheilu)liivejä, mutta ei se tosiaan haittaa, vaikka ne näkyisivätkin!

      Delete
  6. Mä oon päättänyt, että en hanki uusia treenivarusteita hetkeen ja ihmeen hyvin tämä päätös on pitänyt! Ainoana poikkeuksena ovat "pakko-ostokset" eli pehmeät ja kovakärkiset tossut, jotka kuluvat vauhdilla. Kyllähän nuo treenivaatteet aika pian kulahtavat jatkuvassa käytössä ja pesussa, mutta ovatpahan ainakin katu-uskottavat. Alkusyksystä laitoin ehjimmät vaaleanpunaiset trikoot sivuun esityksiä varten ja jatkoin reikäisimpien käyttämistä treeneissä. Ja jos ne pari kuukautti sitten olivat reikäiset, niin nyt ainakin. Ehkä siinä vaiheessa täytyisi hankkia uudet trikoot, kun jo opettajakin päivittelee niiden rikkinäisyyttä. Lupasin pistää niiden hankinnan harkintaan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa fiksulta :)

      Periaatteessa mulla on kans uusien pukujen hankinnat pannassa. Rahaa pitää varata tuntien lisäksu tossuihin, jotka kuluvat multakin aika nopsaan. Toisaalta tarttisin puvun joka olis edestä napakampi, vanhat ovat pesuissa jotenkin löystyneet. Tai sitten mun koko on nyt eri, en tiedä. Mutta jos rehellisiä ollaan, pärjään näillä kyl varmaan keväälle asti... ;) Sen sijan muistin just että pitää ostaa uudet sukkikset viimeistään joulunäytöstä varten! Hyvä kun muistutit. :)

      Mä olen kans ollut risaisissa sukkiksissa, mutta olisit nähnyt mun viimeisen parin pehmeitä tossuja.. Niissä alkoi olla sitä katu-uskottavuuutta liiaksikin :P Nyt on kuitenkin uudet jalassa, niin opekin tykkää ottaa jalasta kiinni!

      Delete