18.1.11

Kalenteri: 23.1.11 klo 18, Bolshoi Ballet: Class Concert / Giselle

Nyt tuli vihdoin tietoa Finnkinon sivuille, ja myös lipunmyynti on lähtenyt nopeasti käyntiin! Ensi sunnuntaina on siis mahdollisuus nähdä Bolshoi-baletin Giselle live-lähetyksenä elokuvateatteri Maximissa alkaen klo 18. Ennen kun päästään Gisellen pariin, nähdään ekstrana yksinäytöksinen Class Concert, joka ilmeisesti kertoo tähtien balettitunnista.

Gisellen roolissa nähdään Svetlana Lunkina, Albrechtina Dmitry Gudanov ja Myrthana Maria Allash. Koreografia on uusi (Juri Grigorovitsh), mutta musiikki tietenkin Adolph Adam.

Esityksen kesto n. 3h 35 min, sis kaksi väliaikaa. Liput 22 / 19 €. Liput tulivat myyntiin 18.1.2011 ja voit ostaa ne suoraan täältä: www.finnkino.fi/Websales

La 22.1.2011 klo 17:45 Huomiseen näytökseen vielä 129 lippua jäljellä!

Yritän ehdottomasti päästä paikalle! Ja tiedän kysymättäkin että tuttuja kasvoja tulee näkymään kasapäin:)

Svetlana Lunkina, Giselle, 1.näytös:

 
Vertailun vuoksi Natalia Osipova:Ja vielä Dorothee Gilbert:


9 comments:

 1. Kiitos vinkistä! Missasin myös viime syksyn leffanäytökset kokonaan, kun niitä ei mainostettu missään.

  ReplyDelete
 2. Moi Johanna!
  Aloitin myös pointin syksyllä. Tanssin pienellä paikkakunnalla ja tunteja on vähän ja koko ajan on sellainen olo, ettei edistystä tapahdu toivottavaa vaihtia. Eli siis haluaisin tietää, mitä olette tehneet tunneilla, tangossa tai keskelle? :) Kaikki kiinnostaa! Ja oletko kotona treenannut jotain? :)
  Juuli

  ReplyDelete
 3. Hei E!
  Kiitos siitä Concert Class videosta :) Hurjaa teknistä taituruutta, vaikka tossa leikatussa pätkässä rupesikin musiikki vähän tökimään.. Nyt on kyllä kauhea hinku päästä treenaamaan noita pique pirtsoja, pitää laittaa vähän lisää attackia! :)

  ReplyDelete
 4. Hei Juuli ja onneksi olkoon!

  Et kertonut kuinka kauan olet tanssinut (pehmeillä) ja kuinka monta tuntia sulla on viikossa? Olisi hyvä jos pääsisit pointen lisäksi vähintään 2x, muuten edistystä on vaikea hakea..

  Jos viitsit lukea englanniksi, olen kirjoittanut aika paljon toisessa blogissani (linkki tällä sivulla: sister blog: Point Til You Drop). Mutta voin laittaa suomeksi myös tänne, vaikka seuraavan pointen jälkeen.

  Kotona ei pidä tehdä mitään kärjillä, ennen kuin on varma että menee tasan tarkkaan oikealla tekniikalla. Olen itse kokeillut releveitä (pidin käsillä kiinni oven karmeista), sitten videoinu ne web-cameralla ja nähnyt kuinka paljon töitä on tosiaan vielä tehtävä! :)

  Mutta: on kasapäin muita harjotuksia joita voi tehdä kotona, ilman kärkkäreitä. Laitan tuleen vinkkejä, mut nyt on jo kiire mennä nukkuun. Tsekkaa sillä välin mun Tutu(ista) blogeista erityisesti blogit 2 & 3.
  Paljon asiaa!

  Tsemppiä tuntien kanssa! :)

  ReplyDelete
 5. Moikka! Ootko tilannut tuolta Dancedirectiltä mitään? Haluaisin tietää miten homma toimii, eli miten tilataan ja miten voi maksaa? En halua maksaa kortilla netissä, eli voiko sieltä saada laskun, jonka voi sitten suorittaa tilisiirtona? Ja kuinka suuri postitusmaksu on ja kauanko tilausten saapumiseen menee aikaa? :) Olisi kivaa tilata tuolta kaikkea.. :)

  ReplyDelete
 6. Hei! Joo, olen tilannut dancedirectista tossuja, pukuja, lämppäreitä.. Ja useasti kaverin kanssa kun saa puolitettua rahtikuluja. Myös moni muu tanssi-kamu käyttää tätä kauppaa. Tilaus on ihan simppeliä, valkkat vaan sopivat koot/värit, lisäät ostoskoriin, mene kassalle ja täytä tiedot. Tomitukset on tulleet meille jo 3-7 päivän kuluessa.

  Laskulle ei pysty tilaamaan. Mä maksan visa electronilla, kamu visalla. Sivu on suojattu ja V-verifioitu. Turvallinen siis. Postituskulut alle 80 punnan ostoksille 9 puntaa, noin 11,12 euroa. Kannattaa tilata kerralla enemmän.

  Ota huomioon että tuotteen mahdollinen palautus pitää maksaa omasta pussista ja sitä hyvitetään vain jos tavara oli viallinen. Tästäkään mulla ei ole kokemusta. Esim tanssipuvuissa koko M on yleensä aika pieni jo. On hyvä idea sovittaa täällä eri valmistajien pukuja jotta saa jonkilaisen käsityksen. Pehmeitä tossuja voi tilata jos merkki ja koko tuttu. Kärkitossuja vain jos olet sovituksessa löytänyt oman mallisi, ja heillä on täsmälleen sama merkki ja koko (siitäkin huolimatta tossu voi olla pikkasen erilainen).

  Toiv tästä oli jotain apua sulle. Tällä hetkellä dance directilla on muuten iso ale päällä, ja siel on melkein kaikki loppu. Mikä tarkoittaa että kohtapuolin tulee uutta :)

  ReplyDelete
 7. Okei, kiitos paljon! :) Pitää ehkä tilata joskus jotain.. :) Ja vielä, miten ne koot menee siellä, eli esim. jos normaalisti on vaatteet kokoa 38/M niin mitä kokoa kannattaa tilata? Ja miten blochin tossuissa menee koot, eli kun kenkä on esim. 38, niin mikä noista 3 tai 8 kokojutuista vastaa sitä..? :)

  ReplyDelete
 8. Katotaas.. Itse olen n 161 cm pitkä, ja vaatekoko n 36-38. Mutta siis aikuinen nainen, eli muutama kurvi kropassa :) Blochin, Plumen ja Mirellan treenipuvuissa se tarkoittaa kokoa medium. Mutta esim Plumen puvuissa mulle yks on vähä liian pieni ja toinen just hyvä, eli se riippu myös materiaalista ja mallista. Jos on suomalaisittain pitkäselkäinen, niin sekin vaikuttaa. Vähän väljä on kuitenkin parempi kuin liian tiukka. Materiaaleista suosin microkuituja, ei puuvilla-lycraa. Kuivuu nopeammin ja väri kestää pesut.

  Tossut: itsellä on jalka kokoa 38(1/2). Blochin tossuista 4,5 - 5 mahtuu. Se pienempi koko on tosin ajettava sisään, eli tossut on alkuun liian naftit, ja sitten kuluu käytössä nopammin varpaista. Mutta näyttää hyviltä :) Sulle suosittelisin kokoa 5. Leveys C on normaali, mut jos sulla on todella kapea jalka = B. Ja malleista SO277 (tunnetaan myös nimellä "Pump"). Se on tosi hyvä tossu. Mun toinen suosikki, Blochin "proform" ei valitettavasti ole valikoimassa.

  ReplyDelete
 9. Kiitti paljon Johanna! :) Olen lähes 170cm pitkä eli varmaan pitää tilata L, luultavasti muuten on liian lyhyt. Hui kamalaa, kuulostaa isolta! :D Mutta kiitos paljon vinkeistä ym, voisin alkaa tilailemaan tuolta jotain kun uudet mallit saapuvat. :)

  ReplyDelete