9.7.11

Balettikassiin uutta!


Huh tätä hellettä.. ei niin että valittaisin, mutta kun auringossa ei enää kestä olla ja uimarannoillakin on jo sinilevää - niin ihan pieni viilennys olis jo paikallaan! Parisen astetta vähemmän ja oma uima-allas, kiitos. Karkasin sitten tänään kaupunkiin shoppailemaan, ilmastoinnin toiveessa, mutta hiki tuli silti. Ensimmäinen kohteeni oli Korresin liike Annankadulla 22, yksi mun suosikkimerkeistä. Noita tuotteitahan saa nykyään myös tavarataloista, mutta vain Korresin omassa liikkeessä on täysi valikoima - ja sieltä saa aina myös näytteitä mukaan! 

Tällä kertaa tarttui mukaan kookosmaito-suuihkugeeli ja matkakokoinen (treenikassiin!) guava vartalovoi. Suihkugeeli on aivan ihana, ei tuoksu yhtään halvalle esanssille. Guavaa olen käyttänyt ennenkin, se toimii mun kesäkuivalla iholla erityisen hyvin. Ja tuoksuu namille! Sain myös jasmiini-sarjan näytteitä (vartalovoi ja suihkugeeli) ja guavasta myös suihkugeeliä. Jasmiini onkin toinen suosikki, se tuoksuu tismalleen samalle kuin meidän talon ulkopuolella kasvava pensas. Korresin tuotteet eivät ole halvimmasta päästä (suihkugeeli 11,90 €), mutta luonnollisuus ja hoitavuus vetoavat. Tanssitreenien takia tulee käytyä parikin kertaa päivässä suihkussa, ja tytön pitää vähän hemmotella itseään!

Piti shoppailla enemmänkin, mutta helle ajoi viilentymään Coronan varjoisalle terassille. Himoitsemaani jääteetä ei ollut tarjolla, joten päädyin vaaleanpunaiseen cavaan. Ei paha. Tällä viikolla piti myös käydä tyttöjen kanssa kärkitossuja sovittamassa - ja toivon mukaan ostamassa - mutta helle ei innostanut survomaan hikisiä ja turvonneita varpaita ahtaisiin kenkiin. Suunnitelmissa on tehdä reissu ensi viikolla, ja tähtäimessä meillä on Suomen Tanssitarvike liike Kalliossa. Grishkon oma putiikki Oopperan lähellä on heinäkuun ajan kiinni, ja Piruetti on yhdelle tanssijalle jo liian tuttu. Piruetilta on muuten lähtenyt heidän paras sovittajansa, Armi Tihtonen, muihin hommiin. Tosi harmillista! Mutta siitä ensi viikon reissusta sitten lisää myöhemmin..


Parisen viikkoa sitten tilasin muuten tanssisiskon kanssa uusia vermeitä Dance Directistä, ja tämä Blochin violetti puku on nyt mun ehdoton suosikkini! Sama malli löytyy kaapista myös jaden (vihertävä turkoosi) värisenä, ja valkoistakin olen katsonut sillä silmällä.. Nämä puvut ovat jotain mikrokuitua, kuivuvat hetkessä ja kestävät pesusta toiseen myös pesukoneessa (kunhan ei käytä huuhteluainetta). Blochin puku on siis mallia "Alexis", ja maksaa Dance Directin sivuilla 16,95 puntaa. Hitsi, just näin Blochin omilla sivuilla että sitä on myös pinkin värisenä - pakko saada! Joo, ihan kuin mulla ei olisi näitä tarpeeksi jo ;) Tosin, kun tanssii joka päivä, eikä viitsi pestä trikoita ihan joka ilta..

P.S. Valokuvat ovat omia, sain vihdoin uuden kameran (Canon Powershot SX210) ja harjoittelen ihan intona :)

No comments:

Post a Comment