24.2.12

Dance Direct postia!

Tilattiin viikko sitten porukalla tanssivermeitä Englannista, ja posti toimitti jo seuraavana tiistaina paketin Suomeen asti! Itse asiassa mun kohdalla palvelu pelasi vielä paremmin, tilauksen hoitanut ystävä toi uudet vermeeni suoraan tanssikoululle. Sain pukea hot-pinkin puvun heti päälleni. :) Tällä kertaa meille kuitenkin kertyi painon puolesta niin paljon tavaraa ettei säästetty postitus-kustannuksissa. Kannattaakin olla tarkkana kun lähtee tekemään tilausta porukalla! Siinä voi säästää vielä muutaman euron jos osittaa tilauksen.


Yllä oleva puku on Blochin ja hintaa sille tuli 18,95 puntaa. Tykkään todella paljon siitä viuhkamaisesta rinnustan yksityiskohdasta, ja ennen kaikkea väristä! En ole koskaan pukenut mitään näin pinkkiä missään, mutta siitä tulee hyvälle tuulelle. Eikä auta mennä takariviin, väri on kuin huutomerkki! Tosin kirkkain väri haalistunee pesuissa, mutta eipä tuo haittaa. Puku istuu myös hyvin päälle, ei ole liian lyhyt eikä tiukka. Koko on M, ja itse olen noin 161 cm pitkä.


Samalla tilasin omassa käytössä hyväksi todetut Blochin Pump (SO277) -tossut. Koko on 4.5 ja leveys C. Katukengissä mulla on vertailun vuoksi numeroa 38-38.5 ja leveyttäkin piisaa. Näistä tossuista menisi myös koko 5, mutta pidän itse hyvin napakasta. Kangas kuitenkin venyy jonkun verran. Lisäksi otin myös satiininauhaa kärkitossuja varten, siitä ei tarvinnee kuvaa laittaa..


Siinä olivat Dance Directin tilaukset. Mutta uutta tanssitarviketta on vielä lisää! Eilen hyvä ystävä myi minulle hänelle liian pitkäksi osoittautuneet tossut. Nämä ovat ns opettajan tossut, ja näitä pidetään myös barokkitanssissa. En tiedä vielä miten minä tulen näitä käyttämään, mutta aika näyttää. Hintaa tuli vain 10 euroa, ja tossut istuvat hyvin. Merkki on SoDanca.


Jokunen kuukausi sitten hankin myös ekat tanssi-lenkkarini, lähinnä kuntosalikäyttöön ja kaiken varalle. Löysin hyvät Suomen Tanssitarvikkeesta. Nämäkin ovat Blochin, ja maksoivat muistaakseni alle 50 euroa. Piti tietenkin ottaa tossut pinkin värisillä koristenauhoilla. Mulla on nyt selvästi joku vaaleanpunainen kausi päällä. :)

19 comments:

  1. Ihanan värinen ja mallinen pinkki puku! Sopii hyvin kevääseen.

    En ole ikinä tavannut sinua, mutta olen aina kuvitellut, että olet pitkä (tai ainakin pitempi kuin 161cm). :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh heh.. Ehkä koska kirjoitan niin pitkästi? Olen siis todella ihan pätkä :D

      Kiitos, puku oli hyvä valinta. Pinkki on aika kirkas, ei mikään seinäkukkasen väri.. ;)

      Delete
  2. Oij, todella kivan värinen puku! Eikä edes pahan hintainen :-)

    Komppaan myös Amandaa siinä, että olen tosiaan aina kuvitellut, että olet pitkä. En sitten tiedä, mistä tällaisen mielikuvan olen saanut, mutta yllätyksenä tuo pituutesi tuli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, taas kerran naureskelen täällä itsekseni.. Ja samalla tunnen itseni vielä lyhyemmäksi kuin yleensä! :D

      Se on muuten mielenkiintoista.. Yksi mun opettajista ei ole mua paljon pidempi, mutta kaikki luulevat että hän on hyvinkin pitkä! Se ei kyllä johdu mielikuvasta, vaan hänen pitkistä raajoista ja ylväästä balleriinan ryhdistä. Sen sijan mun toinen opettaja on minua paljon lyhyempi (ainakin 10 senttiä), mutta tunnilla sitä ei tiedosta lainkaan! Ryhti ja läsnäolo luovat illuusion paljon pidemmästä tanssijasta.

      Sitä en kyllä osaa sanoa mikä mun teksteissä on luonut vaikutelman pituudesta :D

      Delete
  3. Mielenkiintoista, mäkin olen ajatellut että olet pidempi, ainakin 165-senttinen, ja me sentään ollaan tavattukin!

    Raportoithan käyttökokemuksia noista tanssilenkkareista, mulla olis tarvetta jollekin ton tapaisille, mutta tossuja sovitellessa on niin vaikea arvioida että mitkä sitten lopulta on sopivan kevyet ja taipuisat ja juuri oikealla tavalla luistavat mutta ei liukkaat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kohta mun pitää varmaan ottaa mittanauha esiin ja tarkistaa pituus uudestaan! :D

      Mä olen käyttänyt noita lenkkareita vasta kuntosalilla, en siis millään tanssitunnilla. Ainakin noissa Blochin dance sneakerseissa on kaikissa split-sole pohja, joten voit ojentaa myös nilkkaa. Ja päkiän alla semmoinen tasainen kohta piruetteja varten. Varmaan se menee niin että kokemuksen myötä ja kantapään kautta löytyy ne itselle sopivat.

      Delete
  4. Kivoja ostoksia! Hauska sattuma: mulle tuli myös Dance Directin tilaus (ihkaensimmäinen sellainen) viime viikolla, ja tilaukseen sisältyi vieläpä ihan tuo sama puku mutta mustana ja kokoa L (olen 169 cm enkä ihan timmi). Tykkäsin! Tilasin mm. myös Capezion Sneakerit (25,95 puntaa), mutta niissä meni koko metsään, ja joudun valitettavasti palauttamaan/vaihtamaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No onpa hauska sattuma todellakin! :) Siinä puvussa on todella kiva leikkaus, erilainen muttei liian kikkaileva. Harmi että tossujen kanssa ei onnistanut, varsinkin kun Suomesta käsin joutuu maksamaan palautuksen postimaksut itse :/

      Delete
  5. Onpas ihana puku! Leikkaus ja väri ovat niin nätit :) Yritän aina etsiä kivoja uusia pukuja, mutta aina joko leikkaus ei miellytä tai värit ovat tylsiä :/ Kyllä mä vielä täydellisen puvun löydän!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Vilja!

      Minkälaisessa puvussa tykkäät eniten tanssia? Dance directilla on kyllä melkoisen hyvä valikoima ja värejäkin löytyy. Mä mietin just josko tilaisi vielä puvun yumikolta, mutta hinta on aika kova (vähintään siinä 50 euron paikkeilla). Yumikon pukuja voi tuunailla omaan makuun, väriyhdistelmiä on ihan loputtomasti!

      http://store.yumiko-europe.com/girls-dancewear-en.html

      Delete
    2. Ei mulla sinänsä väliä, kunhan mallissa on sitä "jotain", eli ei mitään ihan peruspukua. Ja oikeastaan värinkin voi antaa anteeksi jos malli on täydellinen ;D

      Delete
    3. Mulla on tämä So Dancan puku, siinä on tosi jännä leikkaus selässä - ja värikin on ihanan sinivihreä:

      http://www.dancedirect.com/uk/Products/Ballet/1507/sodanca-dancewear-leotard-ballet-camisole-1507/

      Ja käypä vilaisemassa mun Pinterest "Ballet Wear" -seinää, keräilen sinne mieluisia treenivermeitä:

      http://pinterest.com/pointetiludrop/ballet-wear/

      Toivottavasti löydät vielä täydellisen pukusi! :)

      Delete
  6. Hei Johanna!

    Olen paljonkin katsellut noita englantilaisia tanssivarusteita myyviä nettisivustoja, mutta pieneksi ongelmaksi on jäänyt se maksupuoli, että miten se oikein hoituu? Luottokortin avulla, vai?

    -Chandra

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Chandra!

      Tilaaminen onnistuu ainakin visa electron kortilla. Joissain verkkokaupoissa maksua joutuu vielä vahvistamaan oman verkkopankin kautta, mutta hyvin on onnistunut tähän mennessä.

      Kun pääsee vauhtiin, houkutus tilata yli varsinaisen oman tarpeen on suuri! Mulla on kohta parempi pukuvalikoima kuin tavallisia sivarivaatteita :D

      Delete
    2. Hei!

      Olen täysin hurahtanut Porsellin nettikauppaan ja tehnyt jo shoppauslistankin valmiiksi. Rupesin luomaan ns. tiliä jotta voisin tilata tuotteet, MUTTA se jäi pelkäksi aikeeksi. En nimittäin löytänyt edes maa-vaihtoehtoa; siinä oli pelkästään UK.
      Eikö Porselli muka toimitakaan Suomeen, vai olenko sekoittanut nämä nettifirmat toisiinsa? :o

      Delete
    3. Hei!

      Porsellin maa-listassa ei todellakaan ole Suomea, mutta jotkut tytöt ovat ihan pokkana kirjoittaneet sen Suomen jonnekin kissankokoisin kirjaimin - ja tilaus on mennyt läpi! Ihan virallinen tapa on kuitenkin soittaa sinne puhelimitse tai lähettää sähköpostia.. He laskevat sitten sulle rahdin hinnan, ja lähettävät ihan Suomeen asti.

      Delete
  7. Kuinka suuri postimaksu on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei!

      Siitä on aikaa kun olen viimeksi tilannut dance directistä. Toimitusehdot ja hinnat löytyvät täältä:

      http://www.dancedirect.com/uk/Pages/terms/

      t. Johanna

      Delete