18.7.12

Keskiviikon treeniasu


Vaihtelu virkistää! Yleensä pidän mustia leggareita tai vaaleanpunaisia sukkiksia, mutta tänään on violetti fiilis. Ostin nämä trikoot talven jälkeen Espritin alesta, ja ovat tosi mukavat päällä. Pehmeät mutta silti napakat. Pinkki treenipuku ja musta hamonen ovat Blochin ja ostettu Dance Directista. Pehmeät tossut ovat Sanshan Pro1 -mallia, ja kärkitossut Blochin Balance European:it. Heh, muistin just että pinkki ja violetti ovat 4-vuotiaan kummityttöni lempivärit! 

4 comments:

 1. saanko kysyä minkä kokoinen tuo pukusi on ja kuinka pitkä olet itse? ajattelin nimittäin tilata saman ihanuuden mutta pohdituttaa vielä koko.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei!

   Puku on kokoa M, ja itse olen 161 cm pitkä. Luulen että siinä on pelivaraa viidelle sentille lisää. Pinkki väri on muuten todella kirkas, ja se pitää pestä erikseen muusta pyykistä. Ellet sitten halua värjätä jotain muuta vaatetta vaaleanpunaiseksi.. :)

   - Johanna

   Delete
 2. Minkä hintanen toi puku on se on tosi kiva!:--)
  http://whysarasmile.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Sara,

   puku maksoi 18,95 puntaa Dance Directin verkkokaupassa. Siihen päälle vielä postituskulut. Taisin tehdä yhteistilauksen jonkun kaverin kanssa, niin säästettiin vähäsen. :)

   Delete