9.5.12

Lakko peruutettu, tanssit jatkuu!

Hieno uutinen: neuvotteluissa päästiin vihdoin sopimukseen ja 10.5. alkava tanssinopettajien lakko on siis peruutettu. Nyt voimme kaikki huokaista helpotuksesta ja palata hyvin mielin sekä työn että tangon ääreen. Tunnit jatkuvat, näytökset lähestyvät, aurinko paistaa ja askel on kevyt. Jee! :)

Ei jää sali tyhjäksi!

2 comments:

 1. Jess, mahtavaa! Kisoja ja vaikka mitä tulossa niin yhtäkään tanssituntia en halua missata!

  Taas tarvisin apuasi, koska tilaat tietääkseni myös Porsellilta vaatteita? Minkälaisia kokemuksia sinulla on, oletko saanut vastinetta rahoillesi ja miten toimitus ja toimituskulut ovat sujuneet? Itse laitoin Porsellille viestiä tästä ja sain hyvin tylyn ja lyhyen vastauksen.. Joten olisi mukava kuulla kokemuksia paikasta.

  ReplyDelete
 2. Hei Emma,

  olipa ikävä kuulla että sait vain tylyn vastauksen Porselliltä :/

  Mä en ole itse tilannut sieltä suoraan, vaan kaverikimpassa. Käytännössä yksi keräsi kaikki tiedot, ja laittoi tilauksen sähköpostissa. Porselli laski rahdit, ja kaveri soitti luottokortin tiedot. Se on turvallisempaa kuin lähettää ne sähköpostissa. Tilaukset ovat onnistuneet ihan hyvin, vaikka kerran sain aleneuleestä väärän koon. En kuitenkaan viitsinyt sitä palauttaa, kun oli niin halpa.

  Vinkki: olen kuullut toisilta että ovat laittaneet tilauksen netissä, ja sitten vain lisänneet sen "FINLAND" isoin kirjaimin johonkin. Ei ihan kuranttia, mutta kuulemma toimii.

  Itse suosin kuitenkin Dance Directiä, tilaukset tulevat perille jopa saman viikon aikana!

  ReplyDelete