8.4.11

Bunny Knows Best

Vieläkin painaa messuviikon väsymys.. Kummallista kyllä, hotellissa nukuin paremmin kuin nyt kotona. Taitaa olla jo aika vaihtaa tuo 20 v vanha patja uuteen? Kävin kuiteskin viime maanantaina baletissa, mutta se oli silkkaa matalalentoa. Meinasin vetää pari kertaa lipat - tangossa! Opettaja teetti meille flic-flakkeja, mitkä osaan periaattessa suht hyvin. Ongelma on että olen viime vuoden opetellut näitä ranskalaiseen tyyliin, ja tämä ope taas tekee vaganovan mukaan (jossa siinäkin on tietty ranskalaisia vaikutteita). No, kun pää toimii säästöliekillä ja kroppa on väsy-jumi, nämä kaksi tapaa meni niin sekaisin, että olin lopulta jalat solmussa. Kirjaimellisesti. 

Jätin sitten keskiviikon treenin väliin kun heräsin aamulla väsyneempänä kuin yöllä nukkumaan mennessä. Mutta sitten olinkin jo laskemassa tunteja tämän päivän balettisatsiin jatko 3 + pointe. Mun pitää nyt kyllä oikeasti ryhdistäytyä, ruveta nukkumaan ja syömään taas kunnolla. Ja venytellä joka ilta ja aamu ja ennen ja jälkeen tunteja. Harmittaa kun on niin sairaan mahtava ope, ja ite oon tunnilla kuin vanha rätti. Kaikki vanhat virheet ja epävarmuudet nousee pinnalle takaisin, ja hartiat jännittyneniä ylhäällä koko ajan. "Shoulders down! Johanna, turn-out! Stretch your knees! Shoulder down!" Johanna, show me again.." Jos Marie-Pierre ei olisi niin vaativa ja samalla sympaattisen suloinen, olisin varmaan vaan lösähtänyt luovuttaneena salin nurkkaan!

Piruetit meni siis tänään päin persusta, anteeksi kielenkäyttöni, mutta kyseessä on ihan oikea tapahtumakuvaus. En dedans piruetissa otin taas vauhtia viiden edestä, muttä pyörin vain kaksi - ja passe-jalka taas korkkiruuvina tukijalan ympäri. Sain sen kyllä toiselle puolelle vielä vähän korjattua, mutta kaiken kaikkiaan, surkee esitys. Joku kehu kyllä irtosi jostain, koska jossain kohtaa kuulin "good Johanna!". Ja nyt oon niin väsy etten edes muista enää mistä se kehu tuli. Hitsi. Tunti oli muutenkin tavallista vaikeampi, tehtiin sama tanko kuin viimeksi - paitsi että olin viimeksi Jyväskylässä! Onneksi M-P muisti että en ollut tunnilla, joten sain kai vähän armoa ;)

Laitan tähän loppu-kevennykseksi aivan hulvattoman videon - I hope you like :)


Untalkative Bunny - 6 - Ballet Lesson by o0bunnies0o

No comments:

Post a Comment