20.4.12

Treenipaita jos toinenkin

Mun ei pitänyt käydä Hulluilla päivillä. En vaan kestä sitä ihmisvilinää, härdeliä ja tungoksessa jonottamista. Olin jo vannonut etten astu sinne hetkeksikään. Hah - vannomatta paras! Kävin toissapäivänä kaupungilla ja törmäsin täysin yllättäen hyvään balettikamuun. No, hän avasi siinä ostoskassinsa ja näytti Hulluilta löytämäänsä tanssi-aiheista t-paitaa. Eihän mulla ollut muuta vaihtoehtoa kun lähteä samanlaisen perään! T-paitojen kohdalla ei oikein voi puhua johdatuksesta tai kohtalosta, mutta oli se aika kiva tanssillinen sattuma. :)

Niin kuin kuvassa näkyy, paidassa lukee "dance makes me shine". Oikeasti, se on varmaan lähinnä se hiki mikä saa loistamaan, heh.. Jos mä olisi keksinyt tähän sanat, siinä lukisi "dance makes me smile". :)Tämän toisen paidan tilasin jokunen viikko sitten threadless.comin kautta. Näin kuvittajan Lim Heng Sween töitä ensin pinterestin sivuilla, kiinnostuin lisää (Doodle Every Day) ja löysin lopulta tämän ihanan kuvituksen. Siinä ei ole kuvaa balleriinasta taikka tekstiä tanssimisesta, mutta yhteys balettiin on mulle selvä. Kukapa meistä ei olisi joskus haaveillut olevansa joutsen? Vaikka tästä ankanpoikasesta ei olekaan varttunut Joutsenprinsessaa, niin välillä on ohikiitäviä hetkiä jolloin tuntuu että voisin avata valkoiset siipeni ja lähteä lentoon..

Kuvan nimi: "Someday"


Vois sitä muuten painattaa itsekin jonkun tekstin tavalliseen valkoiseen t-paitaan. Mulla on muutama idea:

"Dance first. Think later. It's the natural order."  - Samuel Beckett.
"Fail better." - osa pidemmästä sitaatista, Samuel Beckett myös. Eikä mies edes ollut tanssija..
"Popo down!" Meidän opettajan vakilauseita.. Eli peppu alle! :)
"Baletti rulettaa" - en nyt keksi mitään parempaa suomeksi, kuka vois auttaa?

Mitäs te haluaisitte lukea/nähdä omassa treenipaidassa?

8 comments:

 1. No en mä tiedä haluaisinko, että paidassa lukisi niin, mutta tarvitsisin tekstit "olkapäät alas" ja "vatsa sisään"!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, mun paidassa pitäis sitten lukea vielä "stretch your knee!" Siis polvet suoraksi tietenkin, ja toinen ehdoton olis "Johanna, no banana!" Mun pitää olla nimittäin tosi tarkkana ettei nilkan linjaus mene väärälle mutkalle, siitä se banaani.. :D

   Delete
 2. Haha, minäkin tarvitsisin "olkapäät alas" -paidan. :) Tuo Hullari-saalis on todella kiva - olisikohan niitä vielä? Mitkä ovat koordinaatit? Huomenna ehtisin käymään, taas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sophia, mä tarttisin pari muutakin ohjetta.. Ehkä semmoinen Kymmenen Balettikäskyä -tyyppinen olis just hyvä! Pääsis alkuun ainakin ;)

   T-paita löytyi lasten osastolta! Se on tyttöjen kokoa 158-164 cm. Mä olen sen verran lyhyt/pienkikokoinen että mahtuu mulle tosi hyvin. Ja siinä on vähän stretchiä!

   Delete
 3. Paljonko paidat muuten maksoivat?

  ReplyDelete
 4. Ai niin, sen tiedon unohdinkin laittaa! Dance makes me shine - paita maksoi 8,90 ja joutsen-paita noin 15 euroa (18,90 dollaria, josta puolet rahtia). Ei liian kallista :)

  ReplyDelete
 5. Näin jossain t-paidan jossa luki "Dancers turn out better" - aika hauska mielestäni!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhahaa, ihan loistava! Pitäiskin painattaa itselle just samanlainen :D

   - Kiitos kun jaoit :)

   Delete