12.2.11

Uutta treenimuotia!Voi olispa jo palkkapäivä.. Tanssivarusteiden englantilainen shoppi Dance Direct on vihdoin laittanut kevään malliston nettiin, ja siellä on paljon ihania uutuuksia! Esimerkiksi nuo Blochin värikkäät sifonkihamoset (kuva vasemmalla, hinta 12,95 £). Näissä on vain se vika, että myyvät nopeasti loppuun. Just kun klikkailee ihan innoissaan jotain pukua ostoskoriin, onkin oma koko jo viety! Grr.. Enkä edes tarvitse uutta treenipukua, mutta ketäs naista se on ennen estänyt ostamasta? Nyt mietin kyllä, uskallanko laittaa omat suosikkini tänne. Jos näen jonkun teistä valitsemassani puvussa (enkä itse ehtinyt apajille), tulee kyllä pitkiä katseita.. Jep, nyt narraan :)


Tämä Plumen kultainen puku on mulla ykkösenä! Haha, no ei todellakaan.  Tuosta blingistä en itse niin välitä, mutta muuten siellä Dance Directin sivulta löytyy tyylikkäitä pukuja! Blochin uudet kankaiset tossut mallia "SO210L" ovat muuten jo loppu.. Siis onko siellä oikeasti jotain shoppaajia vaanimassa sitä hetkeä milloin tulevat myyntiin? Tossut eivät onneksi ole limited edition, joten lisää pitäisi olla tulossa. Mun mielestä Blochin ovat kaikkein parhaimmat, sekä laadultaan että ulkönäkönsä puolesta. 

Oikeata sifonkihamosta (kuvat ylhäällä ja alhaalla) mulla ei olekaan vielä, olen sen sijan käyttänyt H&M:ltä ostettua lyhyttä salsamekkosta (joka menee kyllä ihan täydestä). Nyt voisin jo pitääkin, varsin kun olisi eri värejä tarjolla. Musta on tietenkin klassikko, mutta miten olisi lila? Tai peräti punainen? Tulisi kyllä aika espanjalainen fiilis.. Don Quijote anyone? So Dancan (21,95£) ja Mirellan (26,95£) puvut ovat kalleimmasta päästä, enkä ole koskaan ostanut yli 20 punnan arvoista pukua, vaikka ovathan ne vielä täkäläisiä hintoja halvemmat. Yksi punta vastaa tällä hetkellä noin 1,24 euroa, joten esim Mirellan hinnaksi tulisi noin 33, 40 euroa. Hmm..

yksityiskohta
So Dancan puvusta
Nyt olen kirjoittanut vain Dance Directin valikoimasta koska olen sieltä eniten ostanut. Aikaisemmin shoppailin myös All About Dance:n kaupasta, mutta rahti  USA:sta (alkaen 29 dollaria) on sen verran kallis.. Ja siihen päälle vielä mahdolliset tullimaksutkin! Siellä on kyllä erittäin hyvä tossuvalikoima.

Toinen mikä kiinnostaa on englantilainen Planet Dance Direct, hieman hinnakkaampi kuin ei-planetaarinen Dance Direct, mutta eri valikoima. Bongasin sieltä Blochin piilokuminauhat hintaan 1,45£. Siellä on muutenkin tosi hyvä valikoima Bunheadin ja Blochin tuotteita, erityisesti lisätarvikkeita kärkitossuille löytyy paljon. Lisäksi löytyy mm Mirellaa ja Sanshalta nämä herkullisen väriset silkkisekotteiset shortsit hintaan 25,95£. Vaikka selvästikin fanitan turkoosia, värejä löytyy muitakin, esim koralli tai musta.

Nyt pitää vaan katsoa etten innostu liikaa. Ja muistakaa tekin ne rahtikulut! Kerralla kannatta siksi tilata enemmän tai yhdessä kaverin kanssa niin rahti jakautuu eri tuotteille. Jos tarvii pelkästään nauhoja, menee tietenkin täällä kauppaan. Ja jos olet esim Footlightin oppilaita (kuten mä), saat heidän myymälästä 20% oppilas-alennusta. Voi tulla halvemmaksi kuin tilata netistä sittenkin. Mitenkäs te? Onko mitään uusia hankintoja mielessä?


4 comments:

 1. hahaa tossa kultasessa puvussa sais ainaki tunnilla huomiota :D

  ReplyDelete
 2. joo, onhan siinä asennetta! Hey, kattokaa mä oon Beyonce! :D

  ReplyDelete
 3. Hei! Täällä: https://dancewear.co.uk/offers/ on uskomattoman edullisia (monet -70-80%) kaikenlaisia kivoja juttuja nyt alessa, tilasin ison kasan kaikkea, valikoima oli tosi hyvä ale-valikoimaksi. Overseas-tilaukset täytyy tehdä sähköpostitse, mutta postikulut on kohtuulliset (£15 iso tilaus, 15 tuotetta) ja asiakaspalvelu on todella ystävällistä. Suosittelen! :)

  Ja kiitos blogistasi! Olen uusi aikuisbaletin maailmassa ja jo täysillä hurahtanut..

  P.S. En ymmärrä tästä Comment as-valikosta mitään, olen nyt sitten vaikka anonymus tällä kertaa kunnes ehdin perehtyä.

  ReplyDelete
 4. Kiitos vinkistä! Käyn heti katsomassa :)
  Mä tilaan usein kaverin kanssa niin saadaan rahti puolitettua. Dance direct veloittaa noin 9 puntaa. Mulla kyllä kohtaa vinkuu electron, niin kivoja uutuuksia joka paikassa!

  Kiva että tykkäät blogista, ja onneksi olkoon hurahtamisesta :D

  Comment as: jos sulla on esim google-tili (sähköposti tai picasa tms), voit sillä kommentoida. Riippuu sun asetuksista näkyykö täällä sitten kasvot vai ei ja onko oma nimi tai alias. Olet myös erittäin tervetullut lukijaksi tuon google friend connectin kautta. Siinäkin sinä päätät, mitä kerrot meille itsestäsi.

  Tosi kivaa porukkaa täällä kuitenkin käy! :)

  ReplyDelete