1.2.11

Kun haaveilen, tanssin.Innostuin editoimaan omia kuviani Picasan piknik-applikaatiolla. Tässä mun ensimmäinen "juliste". Mitäs tykkäätte?

6 comments:

 1. Heippa Johanna!

  Postaathan lisaa pian. Mulla on taysi addiktio tahan blogiin, kun taalla on niin vahan suomenkielista lukemista, and you are my role model :). P.S. Mulla on kaiken lisaksi mieleton ikava Footlightia...

  ReplyDelete
 2. Hei Noora!

  Wau, ihanaa palautetta, kiiiitos paljon! :) Olen postaamassa nyt viikonloppuna lisää, eilen meni liikaa aikaa englanninkielisen kimpussa.
  Eilen oli tosi mahtava treeni, sain niin hyviä korjauksia ja huomoita. Puhdas tekniikka on siellä kaiken a ja o, ja Marie-Pierre näkee ja korjaa ihan kaiken. "Sinne päin" ei vaan riitä! Mä oon löytäny ihan uusia lihaksia ja tapoja, ja yritän kauheesti päästä huonoista tottumuksista eroon.

  Tekniikan lisäki ihan parasta on se että M-P laittaa meidät oikeasti tanssimaan, siis jo tangossa. Kaikki liikkeet ovat paljon isompia ja tanssillisempia kuin mihin oon tekniikkatunneilla tottunut. Se miten kädet "hengittävät", tai miten pliestä tehdään "mehukas" ja tanssista tyylikästä ja elävää. Tätä olen niin kaivannut!

  Omin päin jos yrittää tehä jotain extraa, tai siis tanssia asenteella, ikään kuin oikeasti esiintyen - niin siinä on se vaara että näyttää ihan joltain muulta ("mitä tuokin kuvittelee tossa, luuleeks että se on oikee balleriina?") Mutta kun ope antaa luvan ja näyttää miten, niin tuntuu että olen päässyt ihan uudelle tasolle.

  Voi ei, tajusin just että olen tässä hehkuttanut Footlightin tunteja vaikka sulla on niin ikävä tänne! Oletko itse päässyt lainkaan tunneille?

  ReplyDelete
 3. se on hiano :) linkitin nyt sun molemmat blogit omalle blogilistalle!

  ReplyDelete
 4. Kiva, huomasin :) Oletko itse käyttänyt tota picnikiä? Musta se on tosi hauska..

  ReplyDelete
 5. Heippa Johanna!
  Saa hehkuttaa Footlightia. Jopa lukeminen ihanista tunneista vie koti-ikavaa pois. Harmittaa vain, kun en itse paase M-P:n tunneille, mutta asialle ei vain voi mitaan. Talla kaudella mun balettitunnit jaa kylla vahiin. Taalla on hieman outo systeemi siina mielessa, etta tasoja on vain kolme ja erot eri tasojen valilla oh todella huimia. I-taso alkaa puolen vuoden valein aina alusta, mutta II ja III tasot on ihan hurjan vaikeita. Kayn yhdella II -tason tunnilla, ja istun suosiolla kaikki lattianpoikki sarjat sivussa katsomassa, koska muut ovat roimasti edistyneempia enka siis edes ehdi oppia sarjoja muutaman demo-kerran aikana. Viime keralla olin ihan nolona, kun opettaja piti mulle henkilokohtaisen puhuttelun koko luokan edessa. Pidan kuulemma katsettani aina maassa. Olin ihan punaisena kun tomaatti, kun kaikki tujottivat silla valin kun harjoittelin itseni katsomista peilista. Mutta en vain voi sille mitaan. En yhtaan pida peiliin katsomisesta :(
  Hauskaa ja tanssillista viikonloppua!

  ReplyDelete
 6. Hei Noora!
  Onneksi se on vain yksi kausi - ennen kui huomatkaan, hinkkaat tossuilla taas Footlightin tanssilattiaa :) Saaks muuten kysyä missäpäin Yhdysvaltoja oleskelet? Onko siellä todella vain 1 koulu mihin kantsii mennä? Kuulostaa kyllä aika hurjalta noitten tasojen kanssa..

  Mutta hei, mä olen ollut ihan samassa tilanteessa - ekat kerrat (siis aika monet) meni ihan kauhunsekaisin tuntein ihmetellessä.. Mutta vähitellen sitä alkaa nappaa sarjoja ja askeleita. Ja jos sait puhuttelun vain lattiaan katsomisesta - senhän fixaa helposti! Aluksi se peiliin katsominen tuntuu väärältä, mutta siihenkin tottuu. Katso itseäsi ystävällisesti silloin kun peili on suoraan edessä, tai katso vaikka omaa hiusrajaa! En tiedä miten yleensä laittaudut, mutta mä tykkään mennä tunneille vähintään ripsarit laitettuna, ja näin talvikalpeana laitan jopa vähän huulipunaa ;) Baletissa se on ihan sallittua (en ehkä menis täydessä tällingissä, paitsi jos kokeillaan näytösmeikkiä).

  Anyway, se tekee niin ison eron kun nostaa katseen ylös. Koko ryhti ja energia muuttuu!

  Tsemppiä tunneille ja hauskaa viikonloppua!

  ReplyDelete