20.1.12

Väliaika

Itsensä haastaminen, uusien asioitten oppiminen, onnistumisen elämykset.. Tanssi on todellakin universaali kokemus ja yhteinen kieli - iästä riippumatta! Kiitos teille lukijat, kun jaksoitte vastata kysymyksiin, ja saa niitä kommentteja laittaa vieläkin! Viestiketjusta tuli paljon pidempi kuin odotin, ja se onkin hyvin mielenkiintoista luettavaa. Itse asiassa mietin että voisin tehdä jatkossa kuukausittaisen kyselyn, mutta hieman suppeampana. Ehkä viisi kysymystä johonkin tiettyyn aiheeseen liittyen.. Katsotaan mitä kivaa keksin vielä! :)

Palautteen perusteella oltiin tyytyväisiä tuntikuvauksiin, ja niitä tulee jatkossakin. Venyttelypostausta kaivattiin kovasti joten se on työn alla. Jokunen lukija toivoi tanssipätkää musta (kääk!), mutta en lupaa mitään. Ei niin että oma tanssi nolottaisi mitenkään erityisesti, mutta olen kuiteskin aika kriittiinen.. Toisaalta on ihan kiva nähdä miten muut harrastajat tanssivat - kaikki kun eivät voi olla pro-balleriinoja! Koreografian ei tarvitse olla vaikea jotta saadaan ihan suht tyylikäs tanssi aikaiseksi. Hei, kohta mä olen puhunut itseni ympäri! :D

Tässä videossa kuitenkin Maple Conservatoryn aikuisten tunti - joitten intohimo tanssiin ei jää epäselväksi! Huom. Pääkaupunkiseudun harrastajille vinkiksi: Footlight tarjoaa kevätkauden alkajaisiksi koetunnit hintaan 8 € (voimassa 5.2.2012 saakka). Yhtä tuntia voit käydä kokeilemassa yhden kerran. Klikkaa tänne: Tanssikeskus Footlight.

Myös Silvia Verges on palannut opettamaan Footlightiin viimekesäisen sijaisuuden jälkeen. Torstain tunnit (tasot alkeet, J1 ja pointe alkeet) eivät ole vielä alkaneet, mutta mun nimi on jo listalla odottamassa. Olen käynyt sillä välin G:n J1-tunnilla Leppävaarassa, mutta se on vähän aikainen ja turhan kaukana. Muutenkin mulla on jo neljät G:n baletit, ja on hyvä käydä opiskelemassa toisenlaistakin tyyliä. Silvia ei sitä paitsi ole mikään kakkos-vaihtoehto vaan todella hyvä ope itsekin! Musikaalinen, riittävän jämpti, rauhallinen ja ystävällinen. Tuntiharjoitteissa kiinnitetään erityistä huomiota hengittävyyteen, sopivan rentouden löytämiseen ja just siihen musikaalisuuteen ja ilmaisuun.

Silvian opettaja-esittely löytyy vihdoin täältä.

Ja vielä yksi vinkki. Jos joku kaipaa treenimusaa balettiin, niin täältä saa ladata ihan ilmatteeksi: 

Tanssillisin terveisin,   
Johanna

1 comment:

  1. Hurjasti kiitoksia musiikista!!!

    Maria

    ReplyDelete