1.1.12

Onnellista Uutta Vuotta!

Kiitos ihanaiset lukijat, kun olette jakaneet viime tanssivuoden kanssani! Oikeasti, ilman teidän kommentteja blogin kirjoittaminen ei olisi puoleksikaan niin kivaa. Odotan aina suurella mielenkiinnolla minkälaista palautetta postaukset synnyttävät, ja monesti olen ilahtunut ja innostunut teidän kirjoituksistanne! Niin että antaa tulla lisää vaan :)

Allaolevassa videossa näkyy yksi tänään esitetyistä baleteista Wienin Uudenvuoden konsertista. Sininen Tonava soi ja koreografiasta vastaa Davide Bombana. Upeita tanssijoita ja saisipa sitä itsekin esiintyä näin kauniissa asuissa!


Toivotan teille ihanaa Uutta Vuotta, uusia haasteita, tanssin iloa ja elämyksiä. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne, ja tanssikaa niin paljon kuin sielu sietää!

9 comments:

 1. Katsoitko tuota konserttia Yleltä? :)

  ReplyDelete
 2. Hei Anniina!

  Joo katsoin, se on mun Uudenvuoden perinne :)

  Olen aina tosi tarkkana milloin baletit tulevat ruutuun, ja oli tosi kivaa että tänä vuonna saatiin nähdä peräti kolme koreografiaa! Tykkäsin tosi paljon :)

  ReplyDelete
 3. Mä satuin katsomaan tuota ihan sattumalta! :) Mäkin aion tehdä tästä perinteen, ja olihan nuo tanssiesitykset tosi upeita♥
  Sitten vielä sellanen kysymys, joka ei tosin yhtään liity näihin tanssiaisiin, että oon perustanut oman blogin, ja haluisin muokata sitä. Mutta en millään tajua, miten tohon etusivulle saa jonkun kuvan, niinkun sulla. Siis tarkoitan sitä kuvaa, missä ballerinalla on kädessä kassi, jossa lukee: plie, chasse, jete ell day. Miten mä en voi vaan tajuta!? Kiitos jos vastaat...

  ReplyDelete
 4. Hei Johanna!
  Kiitos kivasta blogista. Olen lueskellut sitä silloin tällöin syksyn aikana. Minulla olisi eräs käytännön kysymys. Sinähän tanssit Footlightissa. Onko siellä jo tällä viikolla tunteja? Olin ymmärtänyt, että tunnit alkavat uudestaan vasta 9.1, mutta nyt sain sen käsityksen nettisivuilta, että ne ovat jo alkaneet tänään. Odotan malttamattomana tuntien jatkumista, joten olisi ihana päästä tanssimaan jo tällä viikolla. :)

  Heini

  ReplyDelete
 5. Hei anonyymi blogin perustaja :)

  Hae lay-outista sun blogin nimi-palkin ja muokkaa. Sieltä löydät kohdan "image" - haet omalta koneelta kuvasi ja lataat siihen. Kuva voi olla tekstin takana, tai sitten tekstin sijan (jolloin itse kuvaan kannattaa muokata se blogin nimi). Kuvan keskittäminen on sitten oma lukunsa, parhaiten löytyy jos googletat "how to center blogger header". Ulkoa en muista koodeja.

  Kokeilemalla oppii eri konsteja :)

  ReplyDelete
 6. Hei Heini!

  Aika moni on ymmärtänyt tuon väärin.. Tunnit alkoivat siis tänään 2.1.2012, mutta tämä viikko on vielä talvilukukauden vikaa jaksoa. Ensi viikosta alkaa kevätlukukauden eka jakso, ja sen mukana myös niitä uusia tunteja. Eli pääset jo tanssimaan! :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos nopeasta vastauksesta! Pelastit viikkoni, kun kerroit, että pääsen jo tällä viikolla tanssimaan! :)

  Heini

  ReplyDelete
 8. Heini, muista kuitenkin että loppiaisena ei ole tunteja!

  Johanna

  ReplyDelete
 9. Hei!
  Aivan ihana oli tuo videolinkki! Katsoin kyllä tuon Uudenvuoden konsertin, mutta tuota tanssia en nähnyt ihan alusta ja muistan kuinka ihastuin siihen tanssiin jo silloin!
  Kiinnitin vaan jo heti huomiota tuohon lattiaan, ei näytä olevan puulattia (eikä kyllä muovimatollakaan päällystetty) joten mietiskelin, että mitenkähän luikasta on kärjillä vedellä menemään tuossa. Mutta hyvinpä näytti sujuvan, Wienin kaupunginbalettilaisiahan ovat :) Aivan ihana koreografia!

  Mulla alkoi myös tanssitunnit, eilen oli ensimmäinen tunti ja uudessa koulussa. Olin ihan äimän käkenä, kun tunti aloitettiin jumpalla lattialla. Olin jo ehtinyt niin tottua siihen, että tunti aloitetaan sauté-sarjoilla. Mietin, että mitä ihm..?? Mutta ihana opettaja, opetustyyli ja vaikka pelkäsin etten ole muiden tasolla, niin pelko oli kutakuinkin aiheeton. Liikesarjat oli tietty erilaisia kuin venäläisellä opettajallani olivat, mutta erilaiset ja hieman vaativammat port de brasit oli tosi tervetulleet.. ja lempiliikkeeni arabesque oli ilmeisesti riittävä koska sain opettajalta hymyn ja kehut päälle. Leijuilin hetken aikaa niin pilvissä, että jalasta tuli banaani epähuomiossa.. uups.

  ReplyDelete