3.3.11

Kevätlaitumille!

Nyt tuntuu jo siltä että pelätystä flunssasta kehittyi vain tavanomainen nuha - ja tylsin vaihe taitaa olla jo takanakin. Neljän päivän soffalepo, aspirin ja otrivin ja ajatus seuraavasta tanssitunnista auttoivat kaikki selättämään tämän taudin alta aikayksikön. Minä-flunssa 1-0! En kestäisi olla ilman liikuntaa yhtään päivää pidempää. Tänään mun teki jo mieli loikkia sulavien lumihankien yli, mutta auringolla oli selvästi osansa mun lehmät-kevätlaitumille-hurmiossa. Uskalsin vihdoin nostaa hupun alas, ja ihana tunne kun ei ollutkaan mitään jäätävää viimaa.. vaan melkein leuto tuuli, ennakkoa keväästä ja kesästä. Aaah..
balleriinat kevätlaitumella
kuva: weheartit.com
Mutta oikeasti, mun jalat ovat niin levottomat että voisin hyppiä seinille! Mun kropalla on todella fyysinen tarve tanssia, kaipaan jopa pointe-tunnin kidutusta. Ehkä sen on oltava just niin extreme, että saa tämän sohvaperunuuden ravistettua jaloista! Kuuden päivän treenitauko on mulle ihan liian pitkä aika. Voin paremmin kun treenaan tasaiseen tahtiin, korkeintaan 1-2 päivän taukoja välissä. Jos olen ollut liian pitkään tekemättä, uudelleen käynnistäminen on tosi raskasta. Pitäisi aina aloittaa pehmeästi, siinä on muuten helposti loukkaantumisen vaara. Niitä pehmeitä tunteja ei vaan juuri ole! Ja inhoan niitä 3-4 ekojen harkkojen jälkeisiä päiviä - kaikki paikat jumissa ja maitohapoilla! Vitsi kun en enää ole 20 v.. Joten onneksi huomenna M-P:n baletti :)

Viime viikollahan oli ihan super tunti (lue täältä: You Did Well Today), mutta en odota nyt liikoja, siis mitä tulee omaan tekemiseen. En ole kuitenkaan vielä palautunut täysin terveeksi. Tukkoisen nenän saa sentääs otrivinillä auki, eikä yskää ole ollut haitaksi asti. Pitää katsoa josko opettajalle on erikseen mainitttava puolikuntoisuudesta.. Toisaalta en halua jäädä ilman korjauksia, mutta ne missä pitää tehdä "more and bigger" ovat ehkä turhan rankkoja vielä. Sekään ei ole kiva jos ei vaan jaksa ja ope ihmettelee miksi.. Jospa huomenna on niin hyvä olo etten edes muista miettiä asiaa. :) Lähdenkin tästä venyttelemään ennen nukkumaan menoa, balettikassikin on jo valmiiksi pakattu. 

No comments:

Post a Comment