8.3.11

Pretty in Ballet-Pink

Rose Woods

Rose Woods by me on Polyvore.com

Okei, Balettikassini ei varsinaisesti ole mikään muoti- tai tyyliblogi mutta tässäkin asuvalinnassa baletti on ollut inspiraationa. Shakespearen Kesäyön unelman juonikuviot keskittyvät nääs metsään, ja näissä asusteissa on jotain flora- ja faunahenkistä. Ja tuo Nina Riccin mekko on kuin luotu tanssijattarelle.. Eihän ole liian kaukaa haettua? Hei, jos joku muu on käyttänyt Polyvoren klippausta, haastan tekemään baletti-aiheisen muoti-ensemblen!

Muoti sikseen, seuraava postaus on sitten taas enemmän tai vähemmän syvällistä treenivuodatusta! Balettitunnile pääsen tosin vasta ensi perjantaina. Tänään olin nimittäin hammaslääkärissä ja jouduin sanomaan hyvästit haljenneelle takahampaalle. Auts! Leuka on kipeä enkä kestä mitään hyppelyä. Joten mulla on nyt aikaa roikkua netissä ja kirjoitella ja askarella uusia blogipostauksia. Ja tuo Polyvore on pahasti koukuttava, voi olla että mua ei saa enää ikinä koneesta irti! Siksi ihan hyvä että mennään huomenna työporukalla pelaamaan petankkia. Treenit jää väliin, mutta onhan se hauskaa vaihtelua baletille..

Tässä vielä pätkä Balanchinen koreografiasta, Boston Ballet esiintyy.

4 comments:

 1. Sul on tosi kiva blogi

  ReplyDelete
 2. Kiitti, tosi kiva kun tykkäät :))

  ReplyDelete
 3. Voisitko laittaa kuvii tai videoita sun omista treeneistä??

  ReplyDelete
 4. Laittaisin jos kehtaisin :)
  Mutta oikeasti mulla ei ole kuvia treeneistä, niissä kun ei voi eikä saa heilua kameran kanssa. Ollaan kyllä mietitty kavereitten kanssa että otettais kuvia joskus tunnin jälkeen.. Jos saan jotain aikaiseksi tänä keväänä, laitan kyllä tännekin!

  Video olisi muuten hyvä opiskelu-työväline treeneissä, mutta se vaatis lupaa koululta/opelta/muilta.. Ehkä ensi syksynä kun mun vaki-ope palaa töihin.

  Kiitti muuten kun laitoit mulle nyt vähän potkua tuohon kuva-asiaan :)

  ReplyDelete