13.12.11

Joulu-akvarelli

Joulukalenterin 12. ja 13. luukku aukeaa yli 30 vuoden takaiseen Pähkikseen - ja nähdäänpä tässä myös vilaus nuoresta Baryshnikovista, partnerinaan vielä nuorempi Gelsey Kirkland. Minua viehättää tässä kohtauksessa erilainen ryhmäkoreografia - kukkaset tanssivat pariensa kanssa - ja pastellinen värimaailma. Tosin tanssijat välillä melkein katoavat taustaan, niin sävy savyyn ovat heidän pukunsa! Mitä mieltä te olette?

4 comments:

  1. Moikka johanna! :) Oon nyt vähän aikaa jo seurannu sun blogia, ja ihastuin heti tähän!♥ En tiiä, ootko tehnyt ennen postauksia tossujen pehmittämisestä, mutta ois ihanaa jos viittisit tehdä sellasen. Postauksessa oisit siis käsitellä uusien kärkkäreiden pehmittämistä+ sitä miten tossujen kopinaa sais vähennettyä. En tiedä, onko sulla mitään hyviä neuvoja näihin, mutta vaikutat tosi aktiiviselta baletti -tanssijalta! :D

    ReplyDelete
  2. Kiitos, tosi kivaa kuulla että tykkäät blgista :)

    Kirjoitin sattumalta just mun uusista tossuista Pointe Til You Drop -blogiin. Voin kyllä laittaa tännekin jutun, suomeksi siis. :)

    On olemassa muutama hyvä ja yleispätevä ohje, mutta miten tossuja lähdetään pehmentämään riippuu myös omista mieltymyksistä, tossuista ja käyttötarkoituksesta.

    Postaan jutun heti kun ehdin, mutta käy sillä välin lukaisemassa tätä suomenkielistä blogia:

    http://howshemove.blogspot.com/2011/10/karkitossujen-pehmittamisen.html

    ReplyDelete
  3. Onpa suloinen! Kieltämättä erikoinen ratkaisu näin vaalea värimaailma, mutta toimii - mulla tulee mieleen että kukkien sijaan tässä tanssii niiden tuoksu :)
    Meillä on tämä musa usein tunnilla, tätä on ihana tanssia!

    ReplyDelete