28.12.11

Tanssien catwalkille!

Tekisi mieli hankkia jotain uutta päällepantavaa treeneihin, vaikka vain juhlistaakseni kohta alkavaa uutta tanssi-vuotta! Oikeasti en tarvitse mitään, lukuunottamatta ehkä mustia trikoita, mutta vaihtelu virkistää.. Alennusmyynneistä saattais hyvässä lykyssä löytyä jotain sopivaa! Toisaalta kiinnostais nähdä myös alen jälkeen ilmestyvät uutuudet, etenkin kun värejä ja kokoja on vielä. Tähän juttuun keräsin muutaman omista suosikeistani, mitäs pidätte?

Bloch "Nouvaux", Porselli. Hinta 16.95 puntaa.

Petroolinsininen on mun lempivärejä, lisäksi tässä mallissa on erikoinen etuosa josta pidän tosi paljon. Blochin pukuja mulla on ennestään kaksi (turkoosi ja violetti). Laatu on hyvä vaikka kirkkaat värit haalistuvat aina pesuissa.
Intermezzon nelikerroksinen tutu, Porselli. Hinta 64.95 puntaa (!).

Okei, en ole tosissani ostamassa tutua - en edes tiedä missä sitä pitäisin! Meillä ei ole tapana pitää harjoitustutuja, ei edes silloin kun harjoitellaan varkkoja pointe-tunneilla. Enkä ole muutenkaan tutu-tyyppiä! Mutta - silloin kun opettajamme kehoittaa meitä tanssimaan ikään kuin meillä olisi tutu päällä - niin kyllä se on käynyt mielessä miltä tuntuisi pukea ihan oikea tutu päälle! Tämä malli on harmaudessaan vielä vähän särmikäs, aikuisen naisen tutu-cool ;) Hinta on tosin melko hulppea.

Wear Moi "Mazurka". Lisätietoja täältä.

Tämä burgundinpunainen puku-hame yhdistelmä on oikeastaan liian hieno tavalliselle tanssitunnille. Mutta kaunis se on. Puhumattakaan tuosta huikeasta arabeskista!


Bloch "Shale". Kuva täältä.
Taas yksi Blochin malli - peruspuku, mutta ei sittenkään. Rinnuksen päällä oleva vekitys tekee tästä mielenkiintoisen. Ja punaisesta väristä saa energiaa! :) Harmikseni en ole nähnyt tätä missään nettikauppoissa.


Blochin sifonkinen hame, Dance Direct. Hinta 12.95 puntaa.
Itselläni on tämä hamonen mustana, ja puen sen päälle aina tangon jälkeen. Alussa vähän hirivitti käyttää niin lyhyttä ja ohkaista vaatetta, mutta totuin nopeasti. Nyt tykkään just kun se on niin lyhyt, koska se pidentää sääriä! :) Yksi olis kiva olla varalla, mutta mikä väri?


Ja taas olis valinnan vaikeutta! Violetti, turkoosi vai sittenkin musta? Lämmittelyhaalari on Sanshan mallistoa, ja löytyisi ainakin Suomen Tanssitarvikkeen verkkorkaupasta hintaan 53.95 €. Eipä ihan halpa sekään. Ja vaikka tykkään näistä suorista lahkeista, lämppäri pitäis riisua viimeistään plie-sarjan jälkeen. Polvet eivät näy kunnolla, ja lahkeet ovat tiellä kaikissa retiré ja battement -liikkeissä.. Jos on vilukissa ja tarvii koko tunnin ajaksi lämmintä ylleen, sopii paremmin myötäilevä haalarimalli. Vaihtoehtoisesti voisi pukea villahousuja, olkavarsi-lämmittimiä, tai fleeceä kaulasta alaspäin!

Vilusta tuli mieleen kylmät jalat.. Näin talvisaikaan mulla on varpaat koko ajan kohmeessa, ja ennen tuntia on pakko laittaa sukat tossujen päälle. Itse tunnilla emme saa pitää sukkia, ja vähiten villaisia sellaisia. Luontainen villarasva nimittäin liukastuttaa muovista tanssilattiaa. Tanssitöppöset olisivat kivat, mutta vievät aika paljon tilaa kassista. Ja ne pitäis kuitenkin riisua tankoon mentäessä. Mutta kotona näillä tarkenisi!


Blochin ovat nämäkin töppöset, Dance Direct myy hintaan 22.95 puntaa. Vastaavia sukkien ja töppösten yhdistelmiä löytyy nykyään muualtakin, esim Accessorizen verkkokaupasta. Jos kiinnostaa, kannattaa ostaa alesta saman tien! Nämät värikkäät slipper bootsit maksavat nyt 13.00 puntaa, jos ei lasketa postikuluja.
Sitä saisi äkkiä palaamaan kivan tukun rahaa, mutta ensin pitää maksaa tanssitunnit. Ja laittaa rahaa sivuun kärkitossuja varten. Ja täytyy säästää Kansallisbaletin näytöksiin! Mutta ehkä sitä voisi kuitenkin hankkia jotain pientä.. :)

Mites teillä, toiko pukki tanssitarvikkeita vai oletteko vielä menossa ostoksille? Vai löytyykö jo kaikki tarpeellinen?

4 comments:

 1. Tulipa mieleen, että nyt voisikin ostaa jostain perus henkkamaukalta lämmittelyyn "villa"housut/-legginsit :) Hihiii! Jotkut mahtavilla kuvioilla höystetyt!

  ReplyDelete
 2. Hyvä idea, Vilja!

  Lämppärivaatteet ei tarvitse ostaa just tanssitarvike-liikkeistä. Pääasia että ovat mukavat ja sopivat tarkoitukseensa. Ja joskus löytää paljon hauskempia vaihtoehtoja tavallisesta kaupasta! Huomaan itse vain turhan usein että katson vaatteita sillä silmällä, vaiks mun pitäis hankkia jotain ihan salin ulkopuolella pidettävää :D

  ReplyDelete
 3. Näinpä! Itse päästin eilen juuri käsistäni loistavat villalegginsit H&M:llä :( Tajusin liian myöhään!

  Ja toi tutu olisi ihana! Itse omistan 7-kerroksisen tutun (Sanhsa? Ei ole nyt mukana niin ei voi tarkistaa) ja maksoi muistaakseni about 70e, eli toi Intermezzon on kyllä aika kovan hintainen...

  ReplyDelete
 4. Ooh la laa, 7-kerroksinen tutu on jo näyttävä asu! :) Oletko käyttänyt paljon esityksissä? Tuntuu varmasti ihan erilaiselta tanssia tutussa..

  Tässä mallissa puku ja tutu kuluvat yhteen, siitä varmaan johtuu tuo korkeampi hinta? Ehkä pitäisi opetella ompelemaan itse, neljä kerrosta verkkoa ja tylliä vois vielä onnistuakin :)

  ReplyDelete